Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Jogurt
- 1000 gramů plnotučného mléka
- 120 gramů bílého jogurtu, přírodního s živou kulturou, nebo řecký jogurt
Ovocná směs
- 240 gramů jablek, na čtvrtky, bez jádřince
- 30 gramů másla
- 1 ½ polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- 1 polévková lžíce vody
- 170 gramů pomerančového džusu
- 45 gramů cukru
- 400 gramů borůvek
- Wartości odżywcze
- na 1 zavařovacích sklenic
- Kalorie
- 799 kJ / 191 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 22.5 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Máslové houstičky
1 Std.
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 Std. 30 Min
Borůvkový jogurt
13h
Puding z čerstvých jahod
2 Std. 15 Min
Bílý jogurt
11h 10 min
Zázvorovo-banánový pudink
1 godz. 5 min
Domácí tvaroh
45 min
Zeleninová dochucovací pasta
45 min
Bílý jogurt ve Varoma
12 Std.
Domácí nudle (zavářka)
30 min
Řecký jogurt
13h
Čerstvý sýr
10 Min