Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brown Rice
- 10 oz long-grain brown rice
- 30 oz water, plus extra, to soak
- ½ oz oil
- ½ tsp salt
Vegetables
- 17 ½ oz water
-
24
oz fresh mixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces
lub 24 oz frozen mixed vegetables -
4
oz roasted cashews
lub 4 oz roasted almonds - 1 oz olive oil
- ½ oz grated ginger, to taste
- hot sauce, to taste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 1 oz soy sauce
- 2 oz lemon juice, to taste
- 3 ½ oz canned tuna, in water, drained
- 2 sprigs fresh dill fronds
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh cilantro, leaves only
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 695 mg
Alternatywne przepisy
Basic Jasmine Rice
35min
Basic Basmati Rice
35min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1h
Boiled Egg Mode
20 min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Brown basmati rice
40 min
Steamed Green Beans
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min