Urządzenia i Akcesoria
Rice Cooker Brown Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
7 portions
Składniki
Brown Rice
-
long-grain brown rice10 oz
-
water plus extra, to soak30 oz
-
oil½ oz
-
salt½ tsp
Vegetables
-
water17 ½ oz
-
fresh mixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces24 oz
-
roasted cashews4 oz
-
olive oil1 oz
-
grated ginger to taste½ oz
-
hot sauce to taste
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
soy sauce1 oz
-
lemon juice to taste2 oz
-
canned tuna, in water drained3 ½ oz
-
fresh dill fronds2 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
fresh cilantro leaves only4 sprigs
-
ground black pepper to season
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
391 kcal /
1636 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
695 mg