Rice Cooker Brown Rice Salad
TM6

Rice Cooker Brown Rice Salad

4.5 (20 ocen)

Składniki

Brown Rice

  • 10 oz long-grain brown rice
  • 30 oz water, plus extra, to soak
  • ½ oz oil
  • ½ tsp salt

Vegetables

  • 17 ½ oz water
  • 24 oz fresh mixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces
    lub 24 oz frozen mixed vegetables
  • 4 oz roasted cashews
    lub 4 oz roasted almonds
  • 1 oz olive oil
  • ½ oz grated ginger, to taste
  • hot sauce, to taste
  • ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
  • 1 oz soy sauce
  • 2 oz lemon juice, to taste
  • 3 ½ oz canned tuna, in water, drained
  • 2 sprigs fresh dill fronds
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 4 sprigs fresh cilantro, leaves only
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1636 kJ / 391 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
7 g
Sód
695 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy