Rice Cooker Brown Rice Salad

4.6 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
7 portions

Składniki

Brown Rice
  • long-grain brown rice
    10 oz
  • water plus extra, to soak
    30 oz
  • oil
    ½ oz
  • salt
    ½ tsp
Vegetables
  • water
    17 ½ oz
  • fresh mixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces
    24 oz
    24 oz frozen mixed vegetables, (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces
  • roasted cashews
    4 oz
    4 oz roasted almonds
  • olive oil
    1 oz
  • grated ginger to taste
    ½ oz
  • hot sauce to taste
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • soy sauce
    1 oz
  • lemon juice to taste
    2 oz
  • canned tuna, in water drained
    3 ½ oz
  • fresh dill fronds
    2 sprigs
  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • fresh cilantro leaves only
    4 sprigs
  • ground black pepper to season

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 391 kcal / 1636 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 695 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...