Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
veal shank bone in (approx. 4 pieces)40 oz
-
salt1 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste1 oz
-
dry white wine4 oz
-
beef stock32 oz
-
edible dried lavender plus extra to garnish1 tsp
-
Tellicherry cracked peppercorns ground½ tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
Tellicherry cracked peppercorns ground, to garnish1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1722 mg
Białko
76 g
Kalorie
2146 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Peruvian Seabass Salad
Brak ocen
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 godz.
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Barbecue Hollandaise
20 min
Beurre Blanc
20 min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 godz.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min