Urządzenia i Akcesoria
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
veal shank bone in (approx. 4 pieces)40 oz
-
salt1 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
celery cut into pieces2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
garlic cloves2
-
tomato paste1 oz
-
dry white wine4 oz
-
beef stock32 oz
-
edible dried lavender plus extra to garnish1 tsp
-
Tellicherry cracked peppercorns ground½ tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
Tellicherry cracked peppercorns ground, to garnish1 ½ - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1722 mg
Białko
76 g
Kalorie
2146 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Borscht
25 min
Cream of Crab Soup
45 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Shrimp Cakes
30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 godz.
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min