Acelgas con patatas

Acelgas con patatas

4.6 428 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 500 - 600 g de patatas peladas y en trozos
  • 500 g de hojas de acelgas (en trozos de aprox. 4 cm)
  • 1 cucharadita de sal
  • 4 - 6 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de pimentón dulce

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 197 kcal / 825 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...