Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 - 600 g de patatas peladas y en trozos
- 500 g de hojas de acelgas (en trozos de aprox. 4 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 6 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 825 kJ / 197 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 min
Guisantes con jamón
30 min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Judías verdes con tomate
45 Min
Acelgas con tomate
30 min
Espinacas con patatas
30 min
Repollo salteado
25min
Acelgas en adobillo
40 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Judía blanca de ayuno
9 Std. 15 Min
Guisantes con jamón
30 min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30 min