
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de legumes com trigo sarraceno
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses
Składniki
-
trigo sarraceno100 g
-
gengibre10 g
-
curcuma fresca10 g
-
azeite mais q.b. p/ temperar30 g
-
cebola roxa cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho3
-
cenoura cortada em cubos100 g
-
brócolos só os floretes200 g
-
couve-flor só os floretes200 g
-
abóbora cortada em cubos100 g
-
água1150 g
-
sal1 c. chá de
-
hortelã só as folhas1 pé de
-
couve kale cortada em pedaços100 g
-
coentros só as folhas15 g
-
Vinagre q.b. p/ temperar
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
145 kcal /
604 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista novembro 2018
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia