Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de verduras variadas (zanahoria, calabacín, judías, etc.) en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en rodajas (aprox. 150 g)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 408 kJ / 97 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de garbanzos con espinacas
30min
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35 Min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45min
Sopa de verduras
50min
Minestrone
45min
Sopa de los hortelanos
30min
Sopa de apio con patata
35 Min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1h 50 min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Sopa a la riojana
45min
Sopa minestrone con pasta
45min