Sopa de verduras

Sopa de verduras

3.8 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 300 g de repollo en trozos de 4-5 cm
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 1 puerro en trozos (aprox. 150 g)
  • 150 g de pimiento (verde o rojo) en trozos
  • 1 rama de apio en trozos
  • 500 g de tomates cortados en cuartos
  • 500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • especias variadas al gusto (orégano, albahaca, etc.)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 112 kcal / 471 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 1.1 g
Węglowodany 27.4 g
Błonnik 9.4 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 413.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...