Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de repollo en trozos de 4-5 cm
- 200 g de cebolla en trozos
- 1 puerro en trozos (aprox. 150 g)
- 150 g de pimiento (verde o rojo) en trozos
- 1 rama de apio en trozos
- 500 g de tomates cortados en cuartos
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- especias variadas al gusto (orégano, albahaca, etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 471 kJ / 112 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 27.4 g
- Tłuszcz
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 9.4 g
- Sód
- 413.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de verduras y jamón con huevo poché
35min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Guiso de verduras
45 Min
Sopa de coliflor y romanescu con calabaza
45 Min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1小时
Croquetas vegetales
35min
Sopa minestrone
35min
Sopa de los hortelanos
30min
Sopa de apio con patata
35min
Sopa campera
1小时
Verduras escabechadas
12j 30 menit
Papillote de pencas de acelga
30min