Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Kaki mit Frischkäseguss
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kakis (à ca. 140 g)4
-
Mandelstifte40 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Frischkäse160 g
-
Rosine20 g
-
Bittermandelaroma2 - 3 Tropfen
-
Zucker120 g
-
Zimt¼ TL
-
Wasser700 g
-
Butter20 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1986 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Avocado-Zitronen-Creme
20 dk
Aprikosen-Zitronen-Limonade
2sa 30 dk
Quarksoufflés
1sa
Cremesüppchen mit Kaffeeschaum
45 dk
Gewürzpudding mit Butterscotchsauce
1sa 10 dk
Avocado-Orangen-Bananen-Quark mit Honig
10 dk
Grüne Blumenkohlsuppe
30 dk
Anis-Birnen aus dem Varoma
35 dk
Quitten-Cranberry-Strudel
1sa 10 dk
Chicorée-Cremesüppchen
35 dk
Tomaten-Mango-Suppe
40 dk
Fenchel-Lachs-Suppe
35 dk