![Gefüllte Kaki mit Frischkäseguss Gefüllte Kaki mit Frischkäseguss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A9A85D1C-8B47-42B6-B0B3-C8AA13B53F90/Derivates/2989c690-f2a1-4056-a670-bc4837e3338e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Kakis (à ca. 140 g)
- 40 g Mandelstifte
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 160 g Frischkäse
- 20 g Rosinen
- 2 - 3 Tropfen Bittermandelaroma
- 120 g Zucker
- ¼ TL Zimt
- 700 g Wasser
- 20 g Butter
- 1 Prise Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apfel-Papaya-Strudel
1 godz. 30 min
Butternut-Brioche-Auflauf
1h 20 min.
Haselnuss-Käsekuchen mit Orangen
1 godz. 30 min
Kirsch-Baiser-Tarte
2 godz. 15 min
Pflaumenschnitten mit Pumpernickel
1h 10min
Kartoffel-Mohn-Kuchen
1 godz.
Apfel-Wein-Tarte
3 Std.
Buttermilch-Lachs-Suppe
45 min
Kirschpfannkuchen mit Stracciatella-Quark
40 min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 Min
Fisch-Reis-Auflauf
1h 20 min.
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3 Std.