Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Kaki mit Frischkäseguss
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Kakis (à ca. 140 g)4
-
Mandelstifte40 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Frischkäse160 g
-
Rosine20 g
-
Bittermandelaroma2 - 3 Tropfen
-
Zucker120 g
-
Zimt¼ TL
-
Wasser700 g
-
Butter20 g
-
Salz1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1986 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Quitten-Orangen-Eis
8 godz. 40 min
Kürbis-Apfel-Streuselkuchen
1 godz. 10 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Grüne Salatsuppe
40 min
Quitten-Rotkohl
1 godz. 20 min
Avocado-Tomaten-Suppe
40 min
Pflaumenschnitten mit Pumpernickel
1 godz. 10 min
Erdbeer-Gurken-Salsa
10 min
Mandel-Quitten-Muffins
1 godz. 35 min
Fenchel-Melonen-Salat
20 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Gurken-Apfel-Salat
20 min