Urządzenia i Akcesoria
Pistazien-Pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält50 g
-
brauner Zucker50 g
-
Zitronenschale unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 2 x 5 cm)1 Streifen
-
Milch300 g
-
Eigelb1
-
Speisestärke30 g
-
Schmand200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Marzipankuchen
2h 10min
Kokos-Vanille-Pudding
1h 15min
Limettencreme
45min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1h 10min
Basilikumeis
10h 30min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1h 20min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1h
Marzipan-Pudding
2h 20min
Fleischköfte mit Kichererbsenmehl im Mangold-Joghurt-Bett
40min
Nougatpudding
20min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50min