![Fladenbrot Quattro Formaggi Fladenbrot Quattro Formaggi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED6B3432-AC64-4D98-B4C0-A6D078E87F35/Derivates/D8F8D78C-0A61-40D5-B76D-47D43A975900.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Mozzarella, in Scheiben
- 120 g Wasser
- 270 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 80 g Ricotta
- 70 g Gorgonzola, zerbröselt
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4852 kJ / 1158 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1h 20min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min
Weiße Pizza mit Rucola
1 godz. 35 min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 min
Dille und Feta Fladenbrot
1h 20min
Mini-Pizzen mit Ziegenkäse
1h 40min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 10 min