Fladenbrot Quattro Formaggi

Fladenbrot Quattro Formaggi

4.3 71 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 Stück

Składniki

  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Mozzarella in Scheiben
    80 g
  • Wasser
    120 g
  • Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
    270 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Ricotta
    80 g
  • Gorgonzola zerbröselt
    70 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 1158 kcal / 4852 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 65 g
Węglowodany 104 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...