Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva para engrasar
- 12 lonchas de beicon ahumado
- 3 pimientos del piquillo muy bien escurridos (en tiras de 5 mm)
- 6 aceitunas negras sin hueso cortadas por la mitad (opcjonalnie)
- 6 huevos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 g agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1497.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Huevos Benedict
30min
Queso provolone con salteado de setas para dos
30min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Bricks de patata con yema
2 Std. 20 Min
Rollitos de berenjena con queso feta y tomates secos en aceite
40min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Tacos de pato con mole de mango
1 Std. 20 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h
Huevos escoceses con salmón (Scotch eggs)
30min
Bao buns a la catalana
2 Std.
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h