Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de oliva para engrasar
- 12 lonchas de beicon ahumado
- 3 pimientos del piquillo muy bien escurridos (en tiras de 5 mm)
- 6 aceitunas negras sin hueso cortadas por la mitad (opcjonalnie)
- 6 huevos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta negra molida
- 500 g agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1497.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tosta de palitos de cangrejo y queso gratinada
15 Min
Hamburguesas de steak tartar para dos
10min
Hot dog con salsa de pepinillos
45 min
Entrecots con mantequilla de hierbas frescas con patatas al romero y brócoli (MEATER)
45 min
Huevo poché en tomate
30 min
Huevos nube
20 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min
Rollitos de jamón y lechuga con salsa agridulce
30 min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Patatas con salsa de cabrales
50 Min
Caldo de gallina (Canja de galinha)
1ωρ. 30 λεπτ.
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min