山藥紅糯米雞湯

山藥紅糯米雞湯

4.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 切片
    10 克
  • 紅棗 洗淨,泡水
    20 克
  • 紅糯米 洗淨,浸泡3小時、瀝乾
    70 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以熱水川燙去血水
    400 克
  • 700 克
  • 新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)
    250 克
  • ¾ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 22.2 g
Kalorie 1182.6 kJ / 282.9 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...