Aumônières aux fruits de mer

Aumônières aux fruits de mer

5.0 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 400 g d'eau et plus pour 300 g de liquide à l'étape 6
  • 4 feuilles de chou lavées
  • 400 g de moules non décoquillées, lavées et grattées
  • 2 c. à soupe de persil frais
  • 1 gousse d'ail
  • 1 échalote
  • 150 g de crème fraîche
  • 1 dose de safran (0.1 g)
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 100 g de saumon frais
  • 100 g de darnes de merlu
  • 150 g de crevettes crues, non décortiquées
  • 1 c. à café de sel
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu
  • 400 g de pommes de terre vitelotte coupées en morceaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24 g
Kalorie 1439 kJ / 343 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...