Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Fritters
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 Std. 20 Min
Egg White Chocolate Cake
50 Min
Stroganoff Strudel
1 Std. 40 Min
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1 Std. 35 Min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2 Std. 10 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min
Chocolate Chip Muffins
1 Std.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.