Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Fritters
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2 godz.
Dill and feta flatbread
1 godz. 20 min
Spring Rolls
40 min
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Seafood and Cream Cheese Rolls
1 godz. 20 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min