Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Fritters
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
25 pieces
Składniki
-
onions quartered50 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
salt cod, presoaked and desalted cut in pieces (see tip)300 g
-
floury potatoes peeled, cut in small pieces200 g
-
water300 g
-
fine sea salt½ tsp
-
medium eggs2
-
ground black pepper1 pinch
-
frying oil (e.g. sunflower oil or vegetable oil)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
469 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Greek Appetiser Tart
1 godz. 30 min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Ghee
20 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Hot Dogs
35 min
Creamed Cod
45 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min