Urządzenia i Akcesoria
Semifreddo allo zabaione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
10 porzioni
Składniki
-
300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
3 uova
-
3 tuorli
-
200 g di zucchero
-
200 g di Marsala
-
1 pizzico di sale
-
1 cucchiaio di olio di mandorla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
55.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1094.7 kJ /
261.6 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Semifreddi d'inverno
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gelato al torrone
10 godz. 20 min
Gelato allo zabaione
10 godz. 20 min
Gelato alla crema
10 godz. 15 min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1 godz.
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Mousse al cioccolato
3 godz. 30 min
Zabaione
15 min
Bonèt
2 godz.
Meringata
4 godz. 30 min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 godz. 55 min
Semifreddo nocciolato
8 godz. 20 min
Zabaione (TM6)
15 min