Urządzenia i Akcesoria
Postre de tapioca y mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones
Składniki
Tapioca
-
500 g de leche
-
75 g de azúcar
-
½ cucharadita de canela molida (opcjonalnie)
-
65 g de tapioca
Puré de mango
-
400 g de mango maduro en trozos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
39 mg
Białko
3 g
Kalorie
686 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
3.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
25.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Postres de verano I
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Cheesecake vegano de cereza
5 godz.
Terrina de frutos rojos y coco
2 godz. 20 min
Bebida de soja y sésamo
12 godz. 45 min
Chile vegetariano
1 godz. 5 min
Hot cakes veganos
20 min
Frijoles refritos
20 min
Pancakes de batata con crema de chocolate negro a la naranja
1 godz.
Pastel de cardamomo, anacardos y lima - Sri Lanka
1 godz. 35 min
Té al estilo indio
10 min
Sopa de coco y guisantes (Tanzania)
35 min
Latte de cúrcuma
15 min
Arroz con leche de coco y mango
40 min