Urządzenia i Akcesoria
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
Sauerkirschen entsteint350 g
-
Gelierzucker 3:1130 g
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken40 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
-
Espresso, aufgebrüht20 g
-
Zimt1 Msp.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
3 g
Kalorie
1926 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
92 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zeit für Kirschen
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauerkirsch-Bananen-Konfitüre
35 min
Bellini-Konfitüre
40 min
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30 min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre
25 min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25 min
Zwetschgenmus
1 godz.
Birnenkonfitüre
20 min