Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre

Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre

4.2 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Schraubgläser

Składniki

  • Sauerkirschen entsteint
    350 g
  • Gelierzucker 3:1
    130 g
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    40 g
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL
  • Espresso, aufgebrüht
    20 g
  • Zimt
    1 Msp.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 3 g
Kalorie 1926 kJ / 456 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 92 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...