Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
TM6 TM5 TM31

Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre

4.1 (47 ocen)

Składniki

  • 350 g Sauerkirschen, entsteint
  • 130 g Gelierzucker 3:1
  • 40 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
  • 20 g Espresso, aufgebrüht
  • 1 Msp. Zimt

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
1926 kJ / 456 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
92 g
Tłuszcz
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy