Stroganoff Strudel

Stroganoff Strudel

4.1 11 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 slices

Składniki

Strudel Pastry
  • water
    120 g
  • plain flour plus extra for dusting
    250 g
  • vegetable oil
    20 g
  • fine sea salt
    1 pinch
Filling
  • fresh parsley leaves only
    3 sprigs
  • sliced wholemeal bread torn in pieces
    100 g
  • lemon thin peelings of skin only
    ½
  • beef fillet steaks (approx. 400 g total)
    2
  • hot paprika
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    20 g
  • fresh button mushrooms sliced (5 mm)
    400 g
  • garlic cloves
    2
  • beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
  • English mustard powder
    1 Tbsp
  • shallots halved
    80 g
  • olive oil plus 1 Tbsp for frying
    15 g
Assembly
  • egg yolks from large eggs, lightly beaten
    2
  • sour cream
    80 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 335 kcal / 1403 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 31 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 350 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...