Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à café de levure déshydratée (8 g)
- 200 g d'eau
- 85 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 300 g de farine de blé
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 c. à café de za'atar (voir conseils)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 min
Verdure printanière
10 Min
Dressing yaourt et menthe
15 Min
Punch canneberge et sureau
Brak ocen
Flatbread turc
2 godz. 10 min
Brioche farcie à la viande de porc, blette, fenouil et fromage
5 Std.
Jus de mangue et poivre de Cayenne
10 Min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 Min
Jus détox pomme et poire
10 Min
Soupe thaïe aux nouilles
35 Min
Muesli croustillant
2 Std.
Taboulé au quinoa et au thon
40min