Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à café de levure déshydratée (8 g)
- 200 g d'eau
- 85 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 300 g de farine de blé
- 1 ¼ c. à café de sel
- 4 c. à café de za'atar (voir conseils)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto au basilic
10 min
Pizza sauce poivron rouge, épinards et oeufs
1h 45min
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Brak ocen
Shakshuka au poivron jaune et avocat
25 min
Falafel et houmous de betterave rouge
20 min
Pizza Margherita
2h 10min
Flatbread à l'aneth et à la feta
1h 20 min
Booster d'immunité
5 min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Smoothie bowl à la framboise et aux graines de chia
10 min
Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)
35 Min
Baba ganoush au potiron
35 Min