Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre selon le goût
- 225 g jus d'orange
- 3 oranges pelure et moelle enlevées, coupées en quatre
- 60 g de blancs d'œufs pasteurisés
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 680 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 505.6 kJ / 120.8 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 28.9 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 27.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30min
Riz aux herbes
35min
Coupes de granola enrobées de chocolat
1 godz. 5 min
Jambon glacé au ananas et orange
Brak ocen
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Brak ocen
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3 Std.
Sour au citron et gingembre
15 Min
Trempette S'mores
Brak ocen
Raviolis de kabocha dans un bouillon dashi (Matthew Kenney)
Brak ocen
Salade de quinoa avec vinaigrette aux fraises
25 Min
Muffins à la banane cuits à la vapeur
30min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55 min