Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)

Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
20 morceaux

Składniki

  • 455 g de chocolat coupé en carré (1 cm) séparé 170 g + 285 g
  • 60 g de beurre doux non salé, coupée en cubes
  • 140 g cassonade
  • 2 œufs
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • 60 g de cacao en poudre non sucré
  • 100 g de farine blanche
  • 1 c. à thé de levure chimique
  • ¼ c. à thé de sel
  • 10 guimauves coupées en deux dans le sens de la longueur

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 61 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...