Creme de brócolos, couve-flor e curgete e tomate recheado com arroz de alho-francês e tomate

Creme de brócolos, couve-flor e curgete e tomate recheado com arroz de alho-francês e tomate

4.6 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 doses

Składniki

  • tomate médio (4 tomates aprox.)
    480 g
  • azeite
    60 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    150 g
  • manjericão
    10 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    20 g
  • atum em lata
    90 g
  • queijo feta
    40 g
  • cebola cortada em pedaços pequenos
    100 g
  • couve-flor cortada em pedaços pequenos
    100 g
  • brócolos só os floretes
    100 g
  • curgete cortada em pedaços pequenos
    100 g
  • salsa
    10 g
  • sal
    1 c. chá de
  • água
    800 g
  • arroz agulha
    180 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 911.3 kcal / 3812.9 kJ
Białko 30.9 g
Tłuszcz 39.9 g
Węglowodany 110.9 g
Błonnik 10.6 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 1646.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...