
Urządzenia i Akcesoria
Torta magica al cacao e arancia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
16 pezzi
Składniki
-
di burro fuso freddo125 g
-
di zucchero150 g
-
arancia preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)1
-
tuorli4
-
di acqua fredda1 cucchiaio
-
di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino
-
di farina tipo 0065 g
-
di cacao amaro in polvere + q.b.50 g
-
di latte intero caldo500 g
-
albumi4
-
cioccolato fondente a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
180 kcal /
753 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy