Torta al burro di arachidi e biscotti

Torta al burro di arachidi e biscotti

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
20 fette

Składniki

Biscotti al cioccolato
  • 100 g di burro morbido, a pezzi
  • 150 g di zucchero semolato
  • 250 g di zucchero grezzo
  • 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
  • 200 g di panna (35% di grassi)
  • 2 uova
  • 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 350 g di farina
  • 1 ½ cucchiaino di lievito in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
Crema al burro di arachidi e guarnizione
  • 150 g di zucchero semolato
  • 800 g di formaggio fresco spalmabile a pezzi
  • 450 g di burro di arachidi
  • 100 g di cioccolato bianco a pezzi

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 577 kcal / 2413 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 49 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...