Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 50 g Weißweinessig
- 120 g Sahne
- 25 g Honig, flüssig
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kräuter-Vinaigrette
15 min
Cocktail-Dressing
5 min
Inseldressing
10min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 min
Joghurt-Kräuter-Dressing
10min
Salatsauce Sylter Art
48h
Sylter-Sahne-Dressing
10min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10min
Balsamico-Senf-Dressing
5 min
Senf-Joghurt-Dressing
10min
Salatsauce für Blattsalate
10min
Petersilien-Knoblauch-Dressing
10min