Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 spicchi di aglio
- 50 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 400 g di olive nere denocciolate
- 100 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
-
10
g di Cognac
lub 10 g di brandy - 10 g di olio di oliva
- fette di pane tostato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7590 kJ / 1810 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 170 g
- Błonnik
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Speculoos (Biscotti fiamminghi)
1h 10 min
Tzatziki
20 min
Taktouka (Insalata marocchina)
30min
Bitter al melone e basilico
10 min
Tabulè speziato
2h 10min
Lassi di mango
5 min
Samosas di verdure
1h 10 min
Kofta
40min
Moscow mule
10 min
Crème brûlée portoghese
30min
Margarita
10 min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1h