Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
3 spicchi di aglio
-
50 g di filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
-
400 g di olive nere denocciolate
-
100 g di capperi sott'aceto sgocciolati
-
100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
-
10 g di brandy10 g di Cognac
-
10 g di olio di oliva
-
fette di pane tostato, a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
40 g
Kalorie
7590 kJ /
1810 kcal
Tłuszcz
170 g
Błonnik
15 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Una ricca tartina
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa appetitosa
10 Min
Tzatziki
20 Min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Gelato al Gorgonzola con coulis di fichi
10 Std. 30 Min
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Salsa greca
10 Min
Salsa satay
20 Min
Salsa tartara
10 Min
Cheese naan
3 Std. 5 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min