Urządzenia i Akcesoria
Galette Bretonne
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 porzioni
Składniki
-
750 g di acqua
-
330 g di farina di grano saraceno
-
10 g di sale + q.b.
-
13 uova
-
burro q.b.
-
12 fette di prosciutto cotto
-
12 fette di Gruviera
-
pepe nero macinato q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
591.7 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
148.2 kJ /
314.7 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Insalata con uovo pochè
45 min
Tzatziki
20 min
Mini pavlove con arance
1 godz. 50 min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 godz. 30 min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille di verdure
1 godz. 5 min
Crumble di mele e grano saraceno
6 godz. 20 min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1 godz. 55 min
Knöpfli
50 min
Terrina ai due colori
1 godz. 20 min
Tarte tatin
2 godz. 30 min
Hummus di ceci
9 godz. 20 min