
Urządzenia i Akcesoria
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
100 g di zucchero di canna
-
100 g di farina tipo 00
-
100 g di fiocchi di avena
-
120 g di burro freddo, a tocchetti
-
50 g di mandorle pelate
-
200 g di mele sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
-
600 g di frutti rossi misti freschi (fragole, ribes rossi, lamponi, ciliegie denocciolate)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
396 kcal /
1658 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
40.3 g
Błonnik
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crumble di frutta
10 Przepisów
Włochy
Włochy