Urządzenia i Akcesoria
Crumble mele, fragole e rabarbaro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
5 g di semi di finocchio
-
200 g di farina tipo 00
-
100 g di zucchero di canna
-
100 g di burro a pezzi
-
200 g di mele sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
-
300 g di fragole pulite e in quarti
-
200 g di rabarbaro a pezzi (2-3 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
5.2 g
Kalorie
1422 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crumble di frutta
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
15 min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Clafoutis ai frutti di bosco
1 godz. 35 min
Crumble alle fragole
40 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Crumble di mele e ciliegie
1 godz.
Apple crumble (senza lattosio)
50 min
Crumble alle prugne
1 godz.
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1 godz.
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Apple crumble (Crumble di mele)
1 godz.
Apple pie
1 godz. 20 min