Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomate maduro en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de zanahoria en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 4 ramitas de hierbabuena fresca
- 700 g de agua
- 8 rebanadas de pan tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 316 kJ / 76 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de maíz con guisantes frescos
45min
Sopa de tomate y fideos
30min
Sopa de verduras
50min
Crema de tomate
30min
Ajoblanco
5 min
Sopa de cebolla
1h 10min
Compota a la antigua
2h 30 min
Sopa de pan y tomate. Tortilla de espinacas y Ratatouille al vapor.
1 godz. 5 min
Aliño de naranja y curry
10 min
Gazpacho de hierbabuena
10 min
Sopa campera
1h
Crema ligera de tomate
25 min