Urządzenia i Akcesoria
Parfait di fragole
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
12 porzioni
Składniki
-
300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
-
300 g di fragole a metà + q.b per servire
-
20 g di succo di limone, spremuto fresco
-
2 uova intere
-
120 g di zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
3.1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Colore in tavola
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema Bimby ® al pistacchio
50 min
Crema al mandarino
20 min
Torta dacquoise al pistacchio
50 min
Panna cotta alle mandorle
6 godz. 30 min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 godz. 30 min
Mousse al pistacchio
1 godz. 30 min
Mousse alle fragoline di bosco
4 godz. 30 min
Panna cotta kiwi e ciliegie
6 godz. 40 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 godz. 35 min
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Crema alle fragole
15 min
Panna cotta alla crema al whisky
4 godz. 30 min