Urządzenia i Akcesoria
芦笋浓汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
黄油30 克
-
芦笋 洗净,切去根部,切段500 克
-
土豆 去皮,切块250 克
-
鸡高汤500 克
-
盐1 茶匙
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
稀奶油 少许,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.4 g
Kalorie
646 kJ /
154 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny