芦笋浓汤

芦笋浓汤

4.8 29 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 黄油
    30 克
  • 芦笋 洗净,切去根部,切段
    500 克
  • 土豆 去皮,切块
    250 克
  • 鸡高汤
    500 克
  • 1 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 稀奶油 少许,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.4 g
Kalorie 646 kJ / 154 kcal
Tłuszcz 9.3 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...