Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 2 pincées de thé vert en feuille
- 12 biscuits à la cuillère
- 2 pamplemousses roses non traitées
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1463.7 kJ / 348.2 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu poivron-framboise
8 Std. 45 Min
Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert
2 godz. 50 min
Emulsion de chocolat aux épices et fruits frais
12h 20min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 godz. 30 min
Mille-feuille à l'ananas
3 Std. 15 Min
Mille-feuille express framboise-citron
30min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Tiramisu aux poires et crème de marron
35 min
Charlotte au café façon tiramisu
12 godz. 45 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tarte au citron destructurée
20min