Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 2 pincées de thé vert en feuille
- 12 biscuits à la cuillère
- 2 pamplemousses roses non traitées
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1463.7 kJ / 348.2 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cocktail pomme-fraise-gingembre
5min
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6h 50min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tiramisu pêche-lavande
3 Std. 20 Min
Kulfis à la mangue
9 Std. 15 Min
Cheesecake au citron et pavot
24h
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 Std. 20 Min
Galette des Rois mangue-chocolat
1h 40min
Tiramisu fruits rouges et violette
50min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Tiramisu citron vert et framboises
25min