生滚鱼片猪肝粥

生滚鱼片猪肝粥

4.6 18 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 100 克
  • 1000 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 蒸鱼豉油
    ½ 茶匙
  • 熟油
    ½ 茶匙
  • 腐竹 新鲜的,剪小段
    50 克
  • 猪肝 切片,汆汤备用
    100 克
  • 鱼排 去皮,切成约3毫米的薄片
    100 克
  • 切丝,装饰用
  • 切丝,装饰用
  • 香菜 装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12.9 g
Kalorie 878.5 kJ / 210 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 29.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...