Urządzenia i Akcesoria
生滚鱼片猪肝粥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
米100 克
-
水1000 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
盐1 茶匙
-
蒸鱼豉油½ 茶匙
-
油 熟油½ 茶匙
-
腐竹 新鲜的,剪小段50 克
-
猪肝 切片,汆汤备用100 克
-
鱼排 去皮,切成约3毫米的薄片100 克
-
葱 切丝,装饰用
-
姜 切丝,装饰用
-
香菜 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.9 g
Kalorie
878.5 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny