川贝陈皮柠檬膏

川贝陈皮柠檬膏

4.0 26 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 罐

Składniki

  • 冰糖
    800 克
  • 川贝粉
    30 克
  • 陈皮
    30 克
  • 柠檬 约4-6个,切约0.5厘米厚片,去籽
    500 克
  • 200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Białko 7.1 g
Kalorie 14582 kJ / 3485 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 12.9 g
Węglowodany 848.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...