榄菜四季豆

4.5 81 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 四季豆 切1厘米丁
    500 克
  • 橄榄菜
    50 克
  • 2 克
  • 1 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 883.5 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 848 kJ / 202.7 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 21.1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...