Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky
- 1 cibule (70 gramů), napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 200 gramů dýně hokkaidó, na kousky
- 300 gramů pastináku, na kousky
- 150 gramů jablek, bez jádřince, na čtvrtky
- 900 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky bílého balsamica
- 1 špetka cukru
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 5 snítek čerstvého tymiánu, jen lístky, plus 6 snítek na ozdobu
- 6 čajových lžiček crème fraîche, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 479 kJ / 114 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40 min
Treska na rajčatovém lůžku
55 min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45 Min
Převrácený koláč se šalotkou a kozím sýrem
1 Std. 10 Min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Ninguna valoración
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Bylinkové palačinky s chřestem a paprikovo-kaparovou omáčkou
35 min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1 godz.
Hrášková polévka s mátou
30 min
Cizrnová polévka s listovým špenátem
35 min
Mandlové muffiny z rýžové mouky
40 min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 min