Wersje kompatybilne
Postre de cristal con crumble de chocolate y reducción de frutos rojos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crumble de chocolate con chile
- 80 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de cocoa en polvo
- ¼ cdita de chile molido
- 60 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Reducción de frutos rojos
- 200 g de frutos rojos variados, frescos, (p. ej. fresas, frambuesas, etc.)
- 50 g de azúcar
- 50 g de vino blanco, dulce
Montaje
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 1 cdita de azúcar glass
- chochitos de azúcar, en forma de corazón, para decorar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2501 kJ / 597.8 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 63.8 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 26.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Malteada de brownie de chocolate
35min
Postre melba de duraznos
35min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Barritas de cheesecake con camote
2h
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo TM6
3 Std.
Crème brûlée de café TM6
15min
Merenguitos
1h 20min
Mousse de cilantro
2u. 20min
Pay de limón con galletas
12 godz.
Pie de limón
3u. 15min