Wersje kompatybilne
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů vody
- 800 gramů uzeného hovězího jazyka
- ½ čajové lžičky soli
- 10 kusů černého pepře, celého
- 2 cibule
- 3 bobkové listy
- 2 polévkové lžíce vepřového sádla
- 100 gramů mrkve
- 50 gramů mandlí
- 4 šalotky, na čtvrtky
- 50 gramů rozinek
- 2 - 3 špetky mletého černého pepře
- 100 gramů portského vína
- 50 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3804.8 kJ / 906 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 68.5 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Švestková omáčka
43 Min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 min
Ras el hanout
5 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 godz. 50 min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 Std.
Grilovaný pórek, bylinkové máslo a krambl z chleba
45 min
Treska na thajský způsob
2h 40min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1u. 20min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min