Urządzenia i Akcesoria
Vejce na páře á la flamenca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 porce
Składniki
-
60 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů extra panenského olivového oleje
-
30 gramů klobásy chorizo na plátky
-
30 gramů sušené šunky, na kostičky
-
1 polévková lžíce octa
-
60 gramů červené papriky nakládané
-
20 gramů konzervovaného zeleného hrášku
-
2 - 4 vejce
-
200 gramů rajčat, zralých
-
2 špetky soli
-
150 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
21.5 g
Kalorie
1574 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
9.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jsme dva!
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zeleninová polévka, kuřecí prsa v balíčku se zeleninovou přílohou a vařenými vejci
1 godz. 10 min
Pražská omeleta
35 min
Polévka z mladého česneku s uzeným lososovitým pstruhem a hráškem
Brak ocen
Brambory Hasselback
1 godz. 5 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 godz. 30 min
Bezvaječné těstoviny
1 godz. 35 min
Rizoto trikolora
1 godz. 25 min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 godz. 15 min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40 min
Špagety Carbonara
40 min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 godz. 10 min