Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
neutrales Öl220 g
-
Milch zimmerwarm50 g
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele20 g
-
Salz¼ TL
-
Senf1 TL
-
Zitronensaft1 TL
-
Crème fraîche30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
677 mg
Białko
3 g
Kalorie
8554 kJ /
2044 kcal
Tłuszcz
228 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bärlauch
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauchöl
15 min
Bärlauchbutter
10 min
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Bärlauch-Röggelchen
48 godz.
Bärlauch-Hollandaise
15 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 min
Bärlauch-Aufstrich
15 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauchpaste
20 min