Urządzenia i Akcesoria
Kräuterbutter au Café de Paris
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Cashewkern, ungeröstet100 g
-
frische Kräuter, gemischt abgezupft (z.B. Kresse, Petersilie, Minze)10 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Dijon-Senf1 TL
-
Kräutersalz1 TL
-
Sherry trocken1 TL
-
1 TL WeinbrandCognac1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
567 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips & Co.
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Kräuterbutter
5 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Himbeeressig-Vinaigrette
5 min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Kräuterbutter
10 min
Safran-Aioli
40 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Zitrus-Aioli
10 min
Aioli light
5 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min