Urządzenia i Akcesoria
Vegetable-potato-meat purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
270 g
Składniki
-
potatoes cut in pieces40 - 60 g
-
vegetables cut in pieces90 - 100 g
-
20 - 30 g fish fillet, (e.g. salmon or mackerel)meat, sinew free cut in pieces20 - 30 g
-
water400 g
-
orange juice30 - 45 g
-
rapeseed oil (approx. 10 g)2 - 2 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 270 g
Białko
8 g
Kalorie
831 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and Apple Purée
20 min
Salmon and Veg
35 min
Chicken & Veggies
15 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Carrot and Almond Casserole
15 min
Apple and Kiwi Compôte
5 min
Fruit and Yoghurt Purée
5 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 min
Apples and Prunes - from 6 months
15 min
Cereal and fruit purée
20 min
Carrot Mash
1 godz.