Vegetable-potato-meat purée

Vegetable-potato-meat purée

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
270 g

Składniki

  • potatoes cut in pieces
    40 - 60 g
  • vegetables cut in pieces
    90 - 100 g
  • meat, sinew free cut in pieces
    20 - 30 g
    20 - 30 g fish fillet, (e.g. salmon or mackerel)
  • water
    400 g
  • orange juice
    30 - 45 g
  • rapeseed oil (approx. 10 g)
    2 - 2 ½ tsp

Wartości odżywcze na 270 g

Kalorie 199 kcal / 831 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...