Urządzenia i Akcesoria
彩椒豬肉丁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭 切片15 克
-
豬里肌肉 切丁(約1.5公分)200 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切丁(約1.5公分)100 克
-
蠔油20 克
-
海山醬40 克
-
綜合甜椒 切片(3公分)100 克
-
鹽味腰果30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.5 g
Kalorie
800.5 kJ /
191.5 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan