Gluten-free Puff Pastry
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Puff Pastry

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm), then frozen for 30 minutes
  • 200 g gluten-free plain white flour, plus extra for dusting
  • 65 g water, ice cold
  • ½ tsp fine sea salt

Wartości odżywcze
na 450 g
Kalorie
8686 kJ / 2076 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
141.2 g
Tłuszcz
168.6 g
Tłuszcz nasycony
102.8 g
Błonnik
19.2 g
Sód
1187.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy