Tomato Kasoundi

Tomato Kasoundi

4.9 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
1000 g

Składniki

  • garlic cloves
    5
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    25 g
  • fresh red chillies deseeded
    3
  • malt vinegar
    100 g
  • grapeseed oil
    50 g
  • black mustard seeds
    20 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • passata
    720 g
  • fine sea salt
    10 g
  • brown sugar
    100 g
  • lime finely grated zest only
    1

Wartości odżywcze na 1000 g

Kalorie 1356.5 kcal / 5675.6 kJ
Białko 23 g
Tłuszcz 60.6 g
Węglowodany 201.1 g
Błonnik 22.7 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 4211 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...