Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cogollo de Tudela (aprox. 60 g) en trozos de 5 cm
- 400 g de agua
Patatas al vapor
- 4 patatas grandes (aprox. 250 g c/u)
- 600 g de agua
Salsa
- 1 huevo duro
- 20 - 25 g de pepinillos en vinagre
- 20 - 25 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 150 g de mayonesa
Montaje
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva (para regar)
- 2 latas de atún en aceite de oliva (aprox. 160 g)
- 1 lata de maíz en conserva escurrido (aprox. 140 g)
- 2 tomates (aprox. 140 g) en dados de 1-2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2358 kJ / 564 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 46.6 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de pasta, atún y tomates cherry
30min
Doner kebab de pollo con pita integral
2sa 40 dk
Arroz asiático con huevos
45 min
Sándwich de ensalada César
20min
Ensaladilla rusa
1h 15min
Sándwich cubano
1u.
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1u.
Ensaladilla de patata, huevos, atún y palitos de cangrejo
1h 40min
Burritos con pollo San Fernando
30min
Tostas de ensaladilla con maíz
1u.
Patatas "de luxe"
30min
Ensalada campera con naranja
1h 10min