Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos

Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos

4.5 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 unidades

Składniki

Masa
  • aceite de oliva para engrasar
  • 450 g de agua templada
  • 480 g de harina de fuerza
  • 180 g de sémola de trigo
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de sal
Cobertura
  • 60 g de queso parmesano en dados de 2-3 cm
  • 60 g de queso gouda en dados de 2-3 cm
  • 120 g de tomates secos en aceite
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 8 hojas de albahaca fresca
  • 500 g de salchichas rojas frescas (sin piel y en trozos de aprox. 2 cm)
  • 30 g de piñones
  • 1 huevo batido
  • 2 cucharadita orégano seco (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 813 kcal / 3402 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 84 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...