Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos

Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos

4.5 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 unidades

Składniki

Masa
  • aceite de oliva para engrasar
  • de agua templada
    450 g
  • de harina de fuerza
    480 g
  • de sémola de trigo
    180 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de sal
    1 cucharadita
Cobertura
  • de queso parmesano en dados de 2-3 cm
    60 g
  • de queso gouda en dados de 2-3 cm
    60 g
  • de tomates secos en aceite
    120 g
  • de cebolla en trozos
    120 g
  • diente de ajo
    1
  • hojas de albahaca fresca
    8
  • de salchichas rojas frescas (sin piel y en trozos de aprox. 2 cm)
    500 g
  • de piñones
    30 g
  • huevo batido
    1
  • orégano seco (opcjonalnie)
    2 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 813 kcal / 3402 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 84 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...