Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di zucchero
- 115 g di albumi
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di frutta fresca mista
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 820.9 kJ / 196 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 23.2 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1 Std. 30 Min
Fondente di marshmallows
25 godz. 25 min
Meringhe
2h
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Pavlova
2h 45min