Urządzenia i Akcesoria
醬燒豬軟骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
水1250 克
-
豬軟骨 切塊(約3公分)350 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
辣豆瓣醬15 克
-
醬油20 克
-
二砂糖15 克
-
紹興酒10 克
-
豆豉 略微壓扁2 茶匙
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)100 克
-
白蘿蔔 切塊(約3公分)100 克
-
蔥 切段(約5公分)15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
648.3 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
1333.8 kJ /
319.1 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
51.1 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-豬肉
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan